Utekvällar i blomsterprakt

Nu är sommaren här och min trädgård ser alldeles ljuvlig ut. Jag måste få säga att jag har lyckats riktigt bra i år, blommorna ser ut att trivas och min uteplats är äntligen färdig. Det var en massa spring på olika byggvaruhus för att leta material och diverse redskap som behövdes för att komma fram till slutresultatet. Jag köpte min grill online, tänk vad skönt det är att kunna sitta hemma i soffan och välja i lugn och ro. Nu står den i ena hörnan av trädgården och väntar på nästa grillkväll. Det har blivit många utekvällar med grillning och trevligt sällskap och överallt står mina växter i full blom. Detta har blivit min egna lilla oas och här kommer jag att tillbringa många timmar i framtiden, det kan jag lova. Jag har också fått beröm för mina gröna fingrar av mina besökare.

Gröna växter på min uteplats