Lupiner och sommarnöje

Äntligen är det semester, greatdays.se! Lugn och ro och inga måsten, förutom allt som man skjutit framför sig hela året för att man kan fixa det på semestern, det är nu man ångrar det! Jag hade tänkt åka ut till sommarstället och bara vara bland mina älskade lupiner som jag äntligen efter flera års försök att få fler genom att strö från frökapslarna. Förra året var det helt underbart när jag kom dit på semestern, då äntligen hade det tagit sig, det var alldeles fullt överallt. Det var verkligen vackert. Jag ska bara sitta i en solstol och bara tomglo på mina lupiner mellan mina andra sommarnöjen förstås. Alla måsten hade jag tänkt göra bort lite hastigt innan jag åker så att det inte upptar plats i hjärnan att oroa sig för när man ska hinna med dem när man kommer hem.

Förra årets lupiner