Miljövänliga bildäck

På morgonen när jag tittade ut på min trädgård var den täckt av ett lager frost så jag insåg att det är dags att byta däck inför vintern! Jag hade lite tid över så jag åkte till verkstan direkt med mina dubbdäck. När jag visade dem för killen i verkstan frågade han om jag kör mycket bil i Norrland? Ja, Norrmalm i alla fall, sade jag och skrattade! Fast då har du fel däck, sade han och förklarade att i stan är dubbfria vinterdäck bäst. Han hjälpte mig att beställa nya däck från skruvat.se som även var miljövänliga, vilket jag ju gillar eftersom jag försöker dra mitt strå till stacken, hur litet det än må vara, när det gäller att spara på vår miljö. Så skönt med serviceinriktat folk som är villiga att hjälpa även om de inte tjänar på det själva. Nu har jag några dagar till att göra trädgården vintervacker och förbereda allt inför vintern här hemma.

Dubbfria däck var tydligen melodin för mig