Gummiträdet

Jag älskar ju att testa nya saker och nu har turen kommit till gummiträdet. Jag kom över några frön från en kompis och funderar på hur jag bäst skall ta hand om dessa. Eftersom jag inte riktigt vet bestämde jag mig för att besöka en kompis som har en handelsträdgård. Sagt och gjort, jag packade in mig i bilen och for iväg. Tyvärr gick inte resan riktigt som jag planerat, efter bara några kilometer fick jag motorstopp och tyvärr hade jag inga bilverktyg med mig, jag skulle ju bara ta en tur till min kompis och prata gummiträd! Som tur var hittade jag Mekonomen som kunde hjälpa mig med mitt problem och efter en stunds fixande och trixande kunde jag äntligen fortsätta färden till min vän och förhoppningsvis kommer jag snart att ha frodiga gummiträd hemma. Fortsättning följer hoppas jag!

Bilverktyg från Mekonomen