Dags att börja förodla och plantera om krukväxter

Nu har dagarna äntligen börjat bli längre och ljusare och det är dags för mig att ta fram mina kära krukor och sätta igång! Jag har längtat efter min första dag då jag får börja förodla för våren och då passar jag samtidigt på att plantera om mina krukväxter. Hela köksbordet är fullt av jord och min man brukar fly fältet tills ordningen är återställd. Barnen brukar vilja hjälpa till, men de är i den åldern att de snabbt tappar intresset. Jag har kvar en hel del fröer ifrån förra året, annat beställer jag. När min man bär otaliga säckar med jord igår så passade han på att berätta att det var väl lika rättvist om han också kunde få handla till sin hobby. Han ville gå in i en billig webbshop för att köpa inredning till bilen. Som den snälla fru jag är så kom vi överens om att han skulle handla det han ville ha. Men jag ville inte höra ett ont ord om att köket just nu var ett växthus. I ett äktenskap är det alltid ge och ta, eller hur?

Så fint att ta plantera om krukväxter