Dags att beskära prydnadsbuskarna

Man måste ju älska våren! Nu är nästa steg här och det är snart dags att påbörja beskärningen av alla buskar. Det blir ju lite olika tid för oss i vårt avlånga land att göra detta men för mig börjar det komma närmare. Jag tycker det är bland de roligaste sysslorna i trädgården på våren när man får klippa bort gammalt för att släppa fram nya skott, det känns verkligen som en nystart! Jag har i alla fall fått ordning och reda i köket igen efter all plantering som ägde rum där, också en skön känsla när den delen är klar och man kan vänta på resultatet som man ju får njuta av hela sommaren. Jag brukar alltid unna mig nån ny kökspryl när jag städat bort all jord och skit. I år hittade jag WMF köksredskap till så bra pris att jag inte kunde motstå dem. Maken är också nöjd igen eftersom köket åter känns som ett kök istället för ett växthus. Fast han klagar egentligen inte så mycket som det låter eftersom han ju vet att han får njuta av en massa fina blommor efter stöket!

Blomkrukor på rad