När olyckan är framme

Förra veckan var jag och hela familjen i vår lokala blomsterhandel för att köpa några nya blommor. Jag gillar att ha röda och vita julstjärnor i fönstren hela vintern, tycker att de är så vackra. Vi hittade flera stycken och jag packade två kassar helt proppfulla. När jag skulle gå till bilen med mina fynd missade jag en hal fläck på marken och halkade. Jag landade på rygg och slog i huvudet ordentligt. Min man blev så orolig så han skjutsade mig direkt till akuten. Jag bad honom att kolla på moderna för att se vad min försäkring täcker. Som tur var kom jag undan med en lätt hjärnskakning och en hel del blåmärken men det kunde gått så mycket värre. Nu får jag ta det lugnt ett tag här hemma så jag passar på att plantera om och pyssla med mina krukväxter.

Växter i krukor