Husarknappar – en tålig blomma

Det är redan mitten av september och jag tycker att sommaren har gått så fort, särskilt de veckorna jag hade semester. Fast jag ser fram emot hösten för vi har ändrat vårt bolån och fått ner månadskostnaden, läs mer om Zensum här. Det innebär att vi har råd med en sen höstresa, vi avvaktar lite för att se hur corna-situationen utvecklar sig. Jag har köpt ljung som jag ska plantera ute i trädgården men mina husarknappar står fortfarande i full blom så vill inte slänga dem ännu. Det var första året jag satte husarknappar, men inte den sisa för vilka otroligt tåliga blommor. De har blommat hela sommaren och är som sagt vackra ännu. De tål regn, sol, vind och bevisligen lite kyla. Husarknappar är en ettårig gul växt som ursprungligen kommer från Mexiko. Jag har satt mina i en stor kruka som står på altanen men de ska gå att sätta i en rabatt också.

Husarknappar i en rabatt