Doften av blommor är min favoritlukt

Nu när julen är över så har även mina julstjärnor blommat färdigt. Jag önskar att jag hade kunnat plantera dem så att de blir till stora träd som man ser när man är utomlands, helt fantastiskt! Har fortfarande hyacinter kvar som luktar så otroligt gott och jag hoppas att de klara sig ännu längre. Doften av blommor är det absolut bästa jag vet. Det är så skönt att komma hem efter jobbet och mötas av den vackra synen av nya snittblommor, fina krukor eller blommor som doftar ljuvligt. Något som jag tycker mindre om däremot är lukten av rök. Min svåger håller på att sluta att röka och har köpt en vape för att hjälpa honom. vet du vad vape är? Det visste inte jag förrän han berättade om det. Mitt första intryck är att det luktar mycket mindre och om det kan hjälpa honom att sluta röka så är det verkligen något positivt.

Kvinna som använder en vape
Flera stycken julstjärnor