Det blev en sista minuten

Mitt i allt påtande i trädgården så råkade vi boka en resa. Ja, hur råkar man boka en resa undrar ni förstås. Jo, jag och maken hade funderat flera kvällar när vi legat och tittat på olika klipp på Youtube om vi inte skulle ta och ta med oss barnen på en liten resa. När jag då gick där påtande i trädgården så kommer maken utrusande och visar att han hittat ett riktigt klipp om vi kan åka redan till helgen. Det kunde vi, så vi bokade! Så nu gäller det alltså att lite snabbt kolla upp vad vi behöver ha med oss och se till så att alla kläder är rena och att alla försäkringar är som de ska. Det borde inte vara nåt problem men jag vill alltid dubbelkolla så att jag kan känna mig lugn under resan. Ska bli riktigt skönt med lite semester! På återhörande!

Röd drink på sandstrand
Liten jordglob i utsträckt hand