Längtar efter sol och värme

Sommaren är slut och en lång vinter är i antågande. Jag längtar redan tillbaka till sommar och sol, för man är bara så mycket piggare när det är sol och varmt. Jag har faktiskt köpt hem Multivitamin till hela familjen så att vi ska hålla kroppen i styr och hålla kvar de ämnen vi behöver. Sen funderar vi på en resa under vintern men där har vi inte kommit så långt i planerna än så det kanske slutar som sist vi bokade, när vi bokade ett par dagar innan bara. Jag känner mig lite kluven om jag ska boka i förväg eller inte. Då har man ju nåt att se fram, men en sistaminuten är också skönt då jag gillar den spontana känslan. Jag har i alla fall nattat trädgården så det mesta är klart inför vintern vilket alltid är skönt samtidigt som det såklart är tråkigt, men man får se fram emot våren när man får vända tillbaka allt igen!

Höst och vinter i antågande